Huwelijksfotografie

Je huwelijksdag…de mooiste dag van je leven…

En dat wil je natuurlijk vast gelegd hebben. Zeg nou eerlijk: Iedere bruid (en stiekem ook wel de bruidegom) wil haar/zijn belangrijke dag op foto vastgelegd hebben. En bij zo’n reportage hebben, jullie als bruidspaar, bepaalde wensen. Wensen die ik, als fotograaf, zal (moeten) gaan vervullen. Daarbij moet er wel een bepaalde ‘klik’ zijn tussen jullie en mij. Belangrijk is dat jullie je ‘gemakkelijk’ voelen bij mij als fotograaf. Om daar achter te komen is een vrijblijvend gesprek (en een lekker kopje koffie) helemaal op z’n plaats.

Hoe ga ik te werk?
Is de ‘klik’ en het vertrouwen in mij als fotograaf, dan bespreken we de mogelijkheden voor de dag. Mijn voorkeur gaat uit om de hele dag te mogen fotograferen. Dit zit standaard in mijn pakket. Alle belangrijke momenten leggen we vast: huwelijksvoltrekking (gemeentehuis/kerk), reportage bruidspaar, fotoserie daggasten en eveneens belangrijk…het huwelijksfeest.

Jullie huwelijksalbum?
Of jullie een huwelijksalbum door mij laten maken is geheel aan jullie. Er zijn tal van mogelijkheden. Wanneer ik het album voor jullie mag maken gaan jullie bepalen welke foto’s de goedkeuring krijgen voor in het album zodat er alleen prachtige ‘plaatjes’ in de reportage van jullie huwelijksdag terecht komen. Natuurlijk worden al deze foto’s nagekeken en verbetert tot een mooie kwaliteit. Er zijn diverse soorten albums verkrijgbaar en gaan we samen kijken wat jullie het meest aanspreekt. Kwaliteit voor een goede prijs. Immers wil je ‘waar’ voor je geld!

Maken we een afspraak?
Wil je mijn werk bekijken doormiddels van fotoalbums? Gewoon de stap wagen en kijken waar het naar toe leidt. De klik zal er vast zijn!

Mail naar: gruppenfotografie@ziggo.nl of bel: 06-20316776