Over mij…

…Persoonlijk 

Goh, laat ik eens iets over mijzelf vertellen zonder dat je het gevoel krijgt dat je op de zoveelste website van een fotograaf bent beland. Niet mogelijk want elke fotograaf heeft wel z’n eigen verhaal.

Ik had andere dingen voor ogen dan door een cameralens te kijken. Zelfs regelmatig te horen gekregen dat ik niet kon fotograferen. Met mijn eerste compactcamera op zak heb ik leuke vakantiefoto’s gemaakt en een prachtig album gemaakt. Vrienden vroegen na elke vakantie weer opnieuw naar fotoalbums. Een vakantiealbum maakte uiteindelijk plaats voor een huwelijksreportage……een hele andere uitdaging!

Wat heb ik zitten nadenken en zweten bij mijn eerste huwelijksreportage en wat was ik blij toen het bruidspaar het helemaal geweldig vond. Steeds vaker werd ik gevraagd als huwelijksfotograaf en vanaf dat moment is het balletje gaan rollen. Vanaf het digitale tijdperk is in de huwelijksreportages heel wat verandert. Niet alleen voor mij als fotograaf, maar ook in technieken, zowel met camera als op de computer waar alles bijgewerkt kan worden. Ik vind het telkens weer een eer wanneer ik bij iemand een huwelijksdag op foto mag vastleggen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook bij portretfotografie.

Het vertrouwen van de klant winnen en het overtuigen dat er iets moois vastgelegd wordt en afgeleverd is voor mij telkens weer een bekroning op mijn werk.