Portretfotografie

Een mooie gezinsfoto…

…of een mooie portretserie van jezelf of je kinderen!!!

De meesten vinden het nogal eens vrij lastig om een familiefoto te laten maken. Zeker als het op tijd en locatie aan komt. I.p.v. dat jullie naar mij komen, kom ik in dit geval bij jullie. In jullie vertrouwde omgeving, thuis of een buitenlocatie, neem ik de tijd ervoor om leuke, ongedwongen foto’s te schieten. Voelt bijv. een kind zich niet op z’n gemak: dan nemen we daar even de tijd voor totdat hij/zij zich wel op z’n gemak voelt. Zo krijgen we in ieder geval leuke foto’s waarbij je achteraf niet hoeft te zeggen: wat staan ze er ongemakkelijk op.

Tijd om te fotograferen!
Als fotograaf neem ik bij een portretreportage de tijd om te fotograferen en ben ik zo een hele middag actief. Zo kan een kind even wat anders doen tussentijds als ze geen zin meer hebben of is er de mogelijkheid te verkleden. Tevens kan je tijdens de fotosessie gebruik maken van meerdere mogelijkheden. (Denk hierbij aan verschillende portretfoto’s/ gezinssituaties/evt. huisdieren). Maak gebruik van de situatie.

Zoeken naar de mooiste foto’s.
De gemaakte (en uitgezochte) foto’s kan je via laptop/dropbox bekijken om zo de mooiste foto ertussen uit te halen. Deze kan dan als foto afgedrukt worden of op canvas/aluminium of plexiglas. Vele dingen zijn mogelijk. Ook een jaarlijkse fotosessie met daarbij een eigen album behoren tot de mogelijkheden en is momenteel helemaal ‘hot’.

Ben je ‘getriggerd’ en wil je meer weten over familie en portretfotografie?

Grijp de kans voor meer info en mail naar: gruppenfotografie@ziggo.nl of bel: 06-20316776